FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
ram mount x
tasker
ram
cover
nomad
powerbank
apple
iphone 15 pro max
magsafe oplader
laptop stand
Skriveborde og tilbehør

Skrivebordsunderlag til hjemmekontoret

En bordplade er et godt tilbehør, uanset om du har hjemmekontor eller mest bruger skrivebordet til din hobby. Vi har en række forskellige måtter, som du kan vælge imellem, så du kan finde en, der passer til dig.
Læs mere skrivebordsunderlag til hjemmekontoret

Sorter efter:

Læs mere skrivebordsunderlag til hjemmekontoret

Flere designs og funktioner

Vores bordmåtter fås i mange forskellige modeller, så du kan matche indretningen på dit kontor. Her er klassikere i sort og brun, men også pink og blå varianter. Når det kommer til materialer, kan de bestå af alt fra filt til imiteret læder.

Størrelsen på bordmåtten varierer også, så du kan tilpasse den ud fra dit skrivebord og de ting, du ønsker på måtten. Skal du kun have en bærbar, vil en mindre model være nok, men vil du have plads til tastatur, computerskærm og andet, kan du vælge en større udgave.

Nogle skrivebordsbaggrunde har indbygget trådløs opladning, hvor du kan placere din mobil, så den kan oplades. Det er godt, hvis du har en arbejdstelefon, fordi du har den under din kontrol hele tiden. Nogle bordmåtter kommer som sæt, der også inkluderer tasker og kabelbindere. I vores detaljerede produktbeskrivelser kan du læse alt om, hvad der medfølger og dimensionerne på skrivebordsbaggrunden. Det gør det nemt at vælge en, der passer.

Beskyt dit skrivebord mod snavs og ridser med en bordplade.

Fås i flere forskellige materialer og størrelser.

Her er tre korte fordele ved at bruge et skrivebordsbaggrund:

  1. Beskytter dit skrivebord: En bordpude beskytter din skrivebordsoverflade mod ridser, pletter og slid. Det forlænger levetiden på dit skrivebord og sikrer, at det bevarer sit udseende.
  2. Skaber en glat skriveoverflade: Skrivebordspuder giver en glat og behagelig overflade til at skrive eller bruge musen. Det reducerer friktion og kan forbedre skriveoplevelsen.
  3. Organiserer arbejdsområdet: Nogle skrivebordsbaggrunde har indbyggede organisatoriske funktioner såsom skraldespande, kalendere eller notesblokke. Det hjælper med at holde din arbejdsplads organiseret og effektiv.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk