FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Mus

Køb trådløs Bluetooth-mus til Mac

Slut en Bluetooth-mus til din Mac for at arbejde og navigere lettere rundt på skærmen. Vi tilbyder flere typer trådløse mus, der er kompatible med Mac eller PC.
Læs mere Køb trådløs Bluetooth-mus til Mac

Sorter efter:

Læs mere Køb trådløs Bluetooth-mus til Mac
Det kan være fordelagtigt at bruge en trådløs mus med din Mac eller pc af flere årsager:
Ingen ledningsfiltre: Da den er trådløs, behøver du ikke bekymre dig om, at museledningen bliver viklet sammen eller begrænser din bevægelsesfrihed.
Bærbarhed: Trådløse Bluetooth-mus er typisk mindre og lettere end deres kablede modstykker, hvilket gør dem nemme at tage med på ture eller bruge med bærbare computere.
Fleksibilitet: Disse mus kan bruges med en række forskellige enheder, der har Bluetooth-understøttelse, herunder computere, bærbare computere, tablets og smartphones. Det betyder, at du kan bruge den samme mus med flere enheder uden at skulle afbryde og tilslutte den igen.
Mindre besvær: Du behøver ikke at tilslutte en modtager til USB-porten som med nogle andre trådløse mus. Bluetooth-mus forbinder direkte til enheden via Bluetooth-forbindelse.

Sammenfattende giver en trådløs Bluetooth-mus øget bevægelsesfrihed, bærbarhed og fleksibilitet, samtidig med at den normalt tilbyder pålidelig ydeevne og lang batterilevetid.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk