FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Trådløse høretelefoner On-ear

Trådløst on-ear headset til iPhone

Hvis du leder efter et par lækre on-ear høretelefoner til din iPhone , har du flere muligheder i høj kvalitet at vælge imellem i vores netbutik. Takket være den trådløse Bluetooth-forbindelse behøver du ikke at blive generet af sammenfiltrede ledninger, men kan nemt tage headsettet op af tasken og begynde at lytte med det samme.
Læs mere trådløst on-ear headset til iPhone

Sorter efter:

Læs mere trådløst on-ear headset til iPhone
Fremskridt inden for teknologi har gjort forbindelserne meget gode uden at blive hacket eller afbrudt.

Headset i flere designs

I vores sortiment finder du stilfulde, sorte headsets samt alternativer i andre farver. Det giver dig mulighed for at købe høretelefoner, der passer til din personlige stil. Skal du købe et headset til dine børn, har vi også varianter specielt skabt til børn. De har motiver med forskellige populære figurer fra børnenes verden.

Størrelsen på vores hovedtelefoner er også forskellig. Nogle har et smallere bånd over hovedet, mens andre er bredere. De er normalt polstrede for at gøre dem behagelige at have på. Selve ørepuderne har også forskelligt udseende. De fleste er runde i formen og sidder over hele ørerne.

Funktioner til on-ear headset

Nogle modeller af headset, du bærer på dine ører, har ekstra funktioner. En af disse er støjreduktion. Andre modeller spærrer for lyd udefra, hvilket giver dig en musikoplevelse helt uden at forstyrre omgivelserne.

Bluetooth-hovedtelefoner er genopladelige, og batterilevetiden varierer mellem modellerne. Vi tilbyder fx headset med solcelleopladning, hvilket betyder, at du kan oplade dem, når du er udendørs. På den måde behøver du ikke bekymre dig om, at batteriet løber tør.

Nogle on-ear høretelefoner har integreret fjernbetjening, som gør det muligt for dig at skifte sange, øge lydstyrken og besvare opkald uden selv at tage din iPhone op af lommen. Andre modeller giver dig også mulighed for at bruge dem med kabel, som giver dig mulighed for at bruge høretelefonerne, selvom batteriet er opbrugt.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk