FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
  • Twelve South CableSnap Stay
  • Twelve South CableSnap Stay
  • Twelve South CableSnap Stay
  • Twelve South CableSnap Stay
  • Twelve South CableSnap Stay
  • Twelve South CableSnap Stay
Art. nr. V39825

Twelve South CableSnap Stay - Svart

CableSnap Stay genopfinder kabelstyring i form af en læderrem med knapper. CableSnap Stay fastgøres til næsten enhver overflade og holder opladning og computerkabler.

Læs mere
229 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Ultratynde *kabelbeholdere i ægte læder med metalknap
  • Slank nok til at tilføje kabelstyring på steder, du aldrig ville have haft før
  • Semi-permanent klæber, der klæber til næsten enhver plan overflade
  • 3-pak indeholder 2 enkelt- og 1 dobbeltvinget CableSnap Stay

En helt ny, smuk måde at rense kabler på.

CableSnap Stay genopfinder kabelstyring i form af elegante læderremme med knaptryk. CableSnap Stay fastgøres til næsten enhver overflade, holder opladning og computerkabler ryddelige og forhindrer dem i at glide ned på gulvet. Du kan fastgøre disse tynde læderremme til skærme eller stativer som Curve til MacBook .

Tilføjelse og fjernelse af kabler på CableSnap Stay er bogstaveligt talt en børneleg. CableSnap Stays stærke klæbemiddel efterlader ingen rester, når det fjernes.

Nyd din farverige iMac - uden kabler.

En helt ny, smuk måde at rense kabler på til din helt nye, smukke iMac . CableSnap Stay monteres på bagsiden af din iMac og holder skrivebordet pænt og ryddeligt, mens kablet er let tilgængeligt for at oplade tangent eller musen, når det er nødvendigt. Nyd din nye iMac farve uden kabelrod omkring den.

Udsvæver vidunderlig kabelstyring.

CableSnap Stay er fremstillet af ægte læder for et elegant poleret look, der komplementerer overfladen, den fastgøres til. I modsætning til klodsede, klodsede kabelforvaltere, der bruger vægt til at holde kabler på plads, sikrer den ultratynde CableSnap Stay kabler med en metal-klikknap. Organiser dit arbejdsområde med en kabelstyring, som du gerne vil se.

Selvfølgelig kan du placere CableSnap Stay der.

Fordi CableSnap Stay er lavet af tyndt læder, kan du placere det stort set hvor som helst. På toppen af dit skrivebord, på kanten af dit natbord, på væggen ved siden af dit skrivebord, på bagsiden af en skærm, på en Twelve South Curve. Du forstår.

CableSnap Stay klæber til næsten enhver overflade og tilpasser sig endda kurver for et færdigt look. Og ja, det specielle klæbemiddel på bagsiden af CableSnap Stay er designet til at give dig mulighed for at fjerne og flytte uden at efterlade en klæbrig rest.

Bogstaveligt talt en børneleg at bruge.

Træk den selvklæbende bagside af CableSnap Stay og klæb den til enhver glat overflade. Brug metallåsen til at tilføje eller fjerne kabler. Det er sådan det er. Et medfølgende dobbeltvinget CableSnap Stay er perfekt, når et kabel for det meste bliver siddende, som Apple Watch opladningskablet, og et andet, Lightning-kablet, følger med dig.

Tre CableSnaps i én pakke!

Hver CableSnap Stay-pakke inkluderer to enkeltknap-kabelmanagere og én dobbeltfløjet kabelmanager. Brug alle tre i nærheden af arbejdsfladen eller placer dem strategisk i hele hjemmet eller arbejdspladsen. Når du først begynder at bruge CableSnap Stay, vil du se, at kabelstyring aldrig har set så godt ud.

Farve: Sort
Materiale: Læder

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng