FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Holder Vægbeslag

Vægbeslag med MagSafe

Nogle gange er vores hænder ikke nok, og det er her, et iPhone vægbeslag kan hjælpe. Du kan nu nemt fastgøre telefonen til væggen og fortsætte med at bruge den.
Læs mere Vægbeslag med MagSafe

Sorter efter:

Læs mere Vægbeslag med MagSafe
Ved hjælp af vægbeslaget kan du gøre andre ting, mens du ser telefonens skærm.

Hvis du har en iPhone 12 eller nyere model, er dette den perfekte løsning til mere bekvem brug af din telefon. Du kan også tilslutte opladere til nogle af dem for jævn opladning.

Placeres på forskellige overflader

Du kan placere vægbeslagene, der er kompatible med iPhone -enheder, der har MagSafe, på en hvilken som helst flad overflade. Der er mange steder, hvor et beslag af denne type kan være praktisk. Det kan være på kontoret, soveværelset, køkkenet eller badeværelset. Vil du se film mens du ligger i sengen eller i badekarret, er det nemt at gøre det med et vægbeslag.

Du kan også vælge et vægbeslag, hvormed du kan justere telefonens vinkel. Det er også fint at flytte vægbeslaget, hvis du vil placere din telefon et andet sted.

Kompatible enheder

Vægbeslagene er kompatible med MagSafe-enheder. Har du en ældre model derhjemme og ønsker at købe et vægbeslag, kan du købe en adapter. O-Lock-adapteren er nem at sætte på telefonen og gør det muligt for dig at bruge produkter til MagSafe-enheder til en anden iPhone model.

Hvis du har en skal eller en adapter med SlimLink, kan du bruge den indbyggede magnetiske fastgørelsesteknologi med nogle af dine vægbeslag. Den magnetiske fastgørelse sikrer, at din telefon sidder sikkert på plads i holderen.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk