FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Holder

Holder med MagSafe

Har du en telefon med indbygget MagSafe-funktion, kan du nu bekvemt sætte den på en holder.

Den indbyggede magnet i en iPhone 12 eller nyere model sikrer, at din telefon holdes sikkert på plads.
Læs mere holder med MagSafe

Populære produkter (30 af i alt 116)

Denne gruppe indeholder for tiden ingen produkter.
Læs mere holder med MagSafe
Du kan så justere holderen, så telefonen er rettet mod den ønskede holder. Der er støtter du kan justere fra 17 grader op til 360 grader takket være et indbygget kugleled. På nogle modeller kan du også oplade mobiltelefonen direkte på pladen med en effektivitet på 7,5 watt og op til 15 watt.

Til din bil kan du vælge en holder, som du placerer på instrumentbrættet, i luftventilen eller på forruden. Ved at justere holderen mod dig i den rigtige vinkel kan du holde øje med navigatoren, mens du kører på en trafiksikker måde. Til boligen kan du vælge en holder du sætter på væggen eller et stativ. Vægholdere kan nemt tages af og flyttes til et nyt sted.

Oplad din telefon

Stilfulde og stilrene stativer med ladefunktion passer ind i alle typer hjem. Placer stativet eller holderen, så du kan holde øje med telefonen, mens den oplades. Du tilslutter opladeren med et UBS-C eller UBS-A kabel. I bilen kan du også bruge en adapter til cigaretstikket, hvis du ikke har et USB-stik.

Ved at placere din telefon i oprejst stilling har du den bedst mulige telefondækning, mens telefonen oplades. Det er ikke kun telefonen, du kan oplade, men også andre Apple enheder , der er kompatible med den oplader, du har købt.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk