FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Vægopladere

Vægoplader uden kabel til iPhone

Normalt forventer vi ved køb af opladere, at kabler er inkluderet. Der kan dog være tilfælde, hvor det er mere praktisk for dig at købe en vægoplader uden kabel.
Læs mere Vægoplader uden kabel til iPhone

Sorter efter:

Læs mere Vægoplader uden kabel til iPhone
Det kan der være flere grunde til.

Genbrug af eksisterende kabler

Mange iPhone-brugere har allerede anskaffet sig flere forskellige opladere til deres enheder, som de kan anvende til telefoner, tablets, kameraer og lignende elektronik. I de fleste tilfælde har der også fulgt kabler med. Ved at købe vægopladere uden kabler kan du genbruge dine eksisterende kabler og undgå at betale ekstra for et kabel.

Defekte eller bortkomne opladere

Nogle gange er det kun selve opladeren, der er blevet defekt, mens kablet stadig er i god stand. I sådanne tilfælde er det billigere at købe en ny vægoplader uden kabel og genbruge det gamle. Det kan også være, at du har glemt opladeren på et hotel eller andetsteds, hvor du i mellemtiden har brugt kablet i bilen eller andre steder.

Bredt udvalg

Skal du oplade mange enheder på én gang, fås vægopladerne med op til fire udgange. Er du meget i udlandet, kan du vælge en oplader med udskiftelige stik, der passer i de fleste landes stikkontakter med en udgangseffekt på 18-65 W afhængigt af model. Du kan også få vægopladere med både USB-A og USB-C-udgange til at dække opladning af alle dine elektroniske enheder.

Specielle enheder

Ved at købe vægopladere uden kabler kan du tilpasse den ønskede løsning til dine behov. Hvis du køber vægopladere uden kabler, vil du også medvirke til mere miljøvenlig omgang med din elektronik. Det reducerer spildet af unødvendige kabler, der muligvis ikke bliver brugt alligevel.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk