FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Biltillbehør

Biltilbehør til iPhone 15

Det er altid praktisk at have din iPhone 15 let tilgængelig, når du er ude at køre din bil. Med smart tilbehør bliver din kørsel mere sikker og mere komfortabel, og i vores sortiment har vi mange innovative biltilbehør.
Læs mere biltilbehør til iPhone 15

Populære produkter (30 af i alt 267)

Læs mere biltilbehør til iPhone 15

Oplad din telefon under rejsen

Det er nemt at ske, at din iPhone 15 skal oplades, når du sidder i bilen og ikke har adgang til en almindelig oplader. Med en biloplader vil du nemt kunne oplade din telefon, mens du kører. Der er flere forskellige opladere, som du kan vælge imellem.

Vores sortiment omfatter opladere med MagSafe-teknologi , der altid fastgøres korrekt. Det er et fleksibelt valg, der betyder, at du ikke behøver at bruge begge hænder for at tilslutte opladeren. Takket være indbyggede magneter på bagsiden af telefonen behøver du kun at røre bagsiden af telefonen med opladeren, og den sættes fast.

Foretrækker du trådløs opladning, har vi også flere forskellige Qi-opladere. Du slipper så for en masse ledninger, der kan komme i vejen og sætte sig fast i tingene, mens du kører. Udover ovennævnte opladere har vi også USB-opladere, som du kan tilslutte flere enheder til på samme tid. Det er fordelagtigt, hvis du eksempelvis ønsker at oplade både din iPhone 15 og iPad på samme tid.

Placer din iPhone 15 i en bilholder

En carport har flere fordele. Du kan placere din iPhone 15 i bilreolen, mens du kører, og skal du bruge telefonen, behøver du ikke holde den. Vi har mange forskellige bilholdere, som du fx kan sætte fast på forruden eller instrumentbrættet med en sugekop. Der er også bilreoler, som du sætter fast på ventilatorgrillen. Flere af carportene har Magsafe-forbindelse og/eller trådløs opladning indbygget i carporten.

Andet biltilbehør

Ønsker du at kunne lytte til musik og modtage opkald, har vi også et stort udvalg af FM-sendere og håndfri højtalere. Ved hjælp af håndfri højttalere behøver du aldrig at holde telefonen.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk