FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Biltillbehør

Køb biltilbehør til iPhone 15 Plus

Når du er ude at køre, vil du bestemt drage fordel af din nye iPhone 15 Plus og alle dens fordele. Vi har et meget stort udvalg af biltilbehør, som du kan benytte dig af, når du er ude på vejen.
Læs mere Køb biltilbehør til iPhone 15 Plus

Populære produkter (30 af i alt 271)

Læs mere Køb biltilbehør til iPhone 15 Plus
Ved hjælp af forskelligt tilbehør kan du maksimere din brugeroplevelse og udnytte mobilens fulde potentiale.

Sikker kørsel med bilstativ

Hvis du blot ønsker at bruge telefonen i bilen, mens du kører, er en bilholder det ultimative valg. Vi har et stort udvalg af forskellige bilreoler i forskellige designs. Du kan vælge mellem holdere, som du sætter på med en sugekop og varianter, der passer i kopholderen eller i ventilatorgrillen.

Der er bilophæng med MagSafe , som du nemt kan tilslutte forskellige enheder til og oplade din telefon på samme tid. Det er en fordel, hvis du ønsker et alt-i-en bilstativ.

Oplad din telefon, mens du kører

Nogle gange har du helt sikkert brug for at oplade din telefon, mens du er på farten. Så kan du få en oplader til bilen. Den fås i flere forskellige udgaver, både med og uden MagSafe. Det er dog fordelagtigt at bruge en trådløs oplader med MagSafe, fordi du undgår kabler, der kan komme i vejen, når du vil bruge din iPhone 15 Plus.

Diverse biltilbehør

Hvis du vil lytte til musik fra din iPhone 15 Plus, kan du bruge håndfri højttalere. Den er også god at have, hvis du vil tale med nogen, mens du kører, fordi du ikke kan holde telefonen.

Andet tilbehør, du finder hos os, omfatter bilkameraer og FM-sendere. Med et bilkamera har du mulighed for at filme hvad der sker foran bilen og sker der noget er det altid på film.

En FM-sender giver dig mulighed for at forbinde flere enheder til en og samme enhed. Du kan derefter afspille musik fra din telefon til bilens højttalere, mens du modtager opkald.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk