FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Biltillbehør

Køb biltilbehør til iPhone 15 Pro

Praktisk biltilbehør som monteringsbeslag og opladere sikrer, at din mobil er sikkert monteret, mens du stadig har fuld tilgængelighed. Derudover kan du holde din mobiltelefon fuldt opladet.
Læs mere Køb biltilbehør til iPhone 15 Pro

Populære produkter (30 af i alt 270)

Læs mere Køb biltilbehør til iPhone 15 Pro
Perfekt til dem, der bruger meget tid i bilen eller planlægger en ferietur med familien.

Kør lovligt og sikkert med den rigtige mobilholder

I dag får vi ofte vejvisning via vores mobiler eller skal tage imod opkald, når vi kører. For at kunne bruge telefonen lovligt, bør du derfor anskaffe dig en mobilholder til bilen. Vi har alt fra magnetholdere og holdere til forruder og instrumentbrætter til modeller, der sættes fast på ventilationsristene. Hvilken der passer til din bil afhænger af hvilken bilmodel du har.

Skifter du bil ofte, kan det være smart at investere i en lille fleksibel ratholder, som er nem at tage med og passer til alle biler. Vil du køre ekstra sikkert med børn på bagsædet, så skaf en mobil nakkestøtteholder. Så kan børnene beskæftige sig med at se film under rejsen.

Spar tid og oplad, mens du kører

Det er praktisk at vælge en holder, der også har en oplader, så du oplader telefonen, mens du kører. Vi har hurtigopladere med Qi, MagSafe-kompatibel og med stik til mere end én telefon.

Ønsker du blot en oplader til en eller flere mobiltelefoner, har vi et stort udvalg af opladere, som du sætter i cigaretstikket. Hvis du synes, at almindelige lynkabler let bliver viklet sammen, så vælg en model med spiralkabel eller en trådløs variant.

Nyd musik og radio uanset dækning

Er du meget ude på vejen, kan en adapter eller FM-sender være redningen. Så er du ikke længere afhængig af bilens modtagelse men kan lytte til radio eller afspille din musik via din iPhone . Du kan endda modtage opkald uden at bruge telefonen sammen med nogle af produkterne.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk