FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Biltillbehør

Køb biltilbehør til iPhone 15 Pro Max

Til dig, der har bil, er der meget praktisk biltilbehør til din iPhone 15 Pro Max i vores sortiment. Her kan du finde alt fra bilopladere og mobiltelefonholdere til FM-sendere og bilkameraer.
Læs mere Køb biltilbehør til iPhone 15 Pro Max

Populære produkter (30 af i alt 272)

Læs mere Køb biltilbehør til iPhone 15 Pro Max
Bruger du forskellige biler eller er professionel chauffør, er der fleksible muligheder, som du nemt kan flytte mellem forskellige køretøjer.

Bilreoler til alle slags biler

Da det ikke er lovligt at holde sin mobiltelefon under kørslen, er en bilholder et praktisk tilbehør. Du har så stadig det fulde overblik over mobilen og kan samtidig bruge de apps, du skal bruge. I vores sortiment er der både enklere holdere, som du sætter på rattet, og bilholdere, der oplader din telefon på samme tid.

Bilstativer har forskellige fastgørelsesanordninger. Nogle sætter du fast på ventilationsgitteret, andre har sugepropløsninger til forruden eller instrumentbrættet. Der er også små holdere, som du kan sætte på rattet.

Oplad trådløst eller via kabel

For at gøre din rejse mere effektiv kan du investere i en, der både er en holder og en oplader. Så er mobiltelefonen fuldt opladet, når du ankommer. For at undgå sammenfiltrede kabler kan du også investere i trådløse opladere. Disse er også tilgængelige til Qi- og MagSafe-kompatible mobiltelefoner. Perfekt hvis du har brug for superhurtig opladning.

Leder du i stedet efter mindre opladere, som du sætter i cigaretstikket, har vi det selvfølgelig også. Skifter du ofte bil eller ønsker du at kunne tage opladeren med, når du rejser, er dette et smart valg. Der findes også varianter, der kan oplade flere enheder på samme tid. Det er en god løsning, hvis I er flere, der rejser i bilen.

Oplad og lyt til radio med en FM-sender

Hvis du vil kunne lade op og samtidig lytte til musik eller radio fra din mobil, har vi både enklere og mere avancerede FM-sendere som tilbehør. Sæt blot senderen i cigaretstikket og synkroniser den med mobiltelefonen via Bluetooth, så kan du lytte til radio eller Spotify, selv når der er dårlig mobildækning.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk