FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
næt taske
airtag
brodit
cricut
projektor
proclip
ram
ipad
ram mount x
tasker
cover 6
nomad
cover
ipad cover 10,2
magsafe
ipad 10.9 cover
headset
ta
  • Petoneer NutriSpin Intelligent Food Dispenser
  • Petoneer NutriSpin Intelligent Food Dispenser
  • Petoneer NutriSpin Intelligent Food Dispenser
  • Petoneer NutriSpin Intelligent Food Dispenser
  • Petoneer NutriSpin Intelligent Food Dispenser
  • Petoneer NutriSpin Intelligent Food Dispenser
  • Petoneer NutriSpin Intelligent Food Dispenser
  • Petoneer NutriSpin Intelligent Food Dispenser
Art. nr. V55815

Petoneer NutriSpin Intelligent Food Dispenser

Skab en afbalanceret foderplan til dit kæledyr, og sørg for lækre måltider på bestemte tidspunkter af dagen. Petoneer NutriSpin Food Dispenser består af 6 rum.

Læs mere
609 kr
Ikke på lager, 2-6 uger
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 2 år
Skab en afbalanceret foderplan til dit kæledyr, og sørg for lækre måltider på bestemte tidspunkter af dagen. Petoneer NutriSpin Food Dispenser består af 6 rum, hvor du kan placere både godbidder og vådfoder til dit kæledyr. Det letlæselige TFT-display gør det nemt at betjene enheden, som du også kan fjernbetjene via en app. Produktet er sikkert for kæledyr, og takket være det modulære design kan du nemt rengøre det.

Planlæg en afbalanceret kost til dit kæledyr

Placer tørt og vådt foder i rummene i NutriSpins roterende dispenser for at sikre, at dit kæledyr har adgang til velsmagende, sund mad. Dette er en god måde at planlægge en afbalanceret kost for ham. Dit kæledyr vil helt sikkert blive glad! Hvert rum rummer op til 120 g mad.

Enhed, der er nem at bruge

Enheden er udstyret med en letlæselig TFT-skærm, som viser fx fodringstider. Berøringsknapperne nedenunder giver dig blandt andet mulighed for hurtigt at låse dispenseren op. Du behøver ikke at bekymre dig om, at dit kæledyr ved et uheld starter NutriSpin og giver sig selv en overdimensioneret portion. Det er nemt for mennesker at bruge knapperne, men umuligt for kæledyr!

Lav varierede foderplaner eller giv dit kæledyr en ekstra forkælelse

Dispenseren giver dig mulighed for at planlægge op til 5 portioner om dagen. Vil du have mere? Par det med Petoneer appen, som lader dig planlægge op til 6 måltider over 3 dage! Dine kæledyr vil automatisk modtage mad på fastlagte tidspunkter. Mens dispenseren drejer, bipper den. Du kan også selv give dit kæledyr en ekstra portion mad. Bare tryk på den relevante knap eller brug appen.

Dyrevenlig

Du skal ikke bekymre dig om dine firbenede venners sundhed og sikkerhed. Når NutriSpin roterer, registrerer den effektivt dit kæledyrs kløer. Så hvis din kat eller hund kommer dens pote tæt på, stopper enheden øjeblikkeligt for at beskytte dem mod skader.

Mulighed for nødstrømforsyning

Dispenseren kan betjenes på 2 måder. Til daglig brug er det bedst at tilslutte den med et USB-C-kabel. Der er også mulighed for at indsætte 4 LR14 batterier i den, som vil give en nødstrømkilde i tilfælde af strømsvigt. Dette vil sikre, at dit kæledyr altid får sit måltid til tiden. Bemærk: batterier er ikke inkluderet og skal købes separat.

Designet specielt til dig og dine kæledyr

Petoneer NutriSpin er lavet af slidstærkt ABS-plastik. Den har også et modulært design. Dette gør rengøringen utrolig nem. Derudover forhindrer en speciel skridsikker beskyttelse, at dispenseren bevæger sig ukontrolleret og giver den stabilitet. Så dit kæledyr kan nemt spise de godbidder, du forbereder til ham.

1,2 meter USB-A til USB-C kabel medfølger, vægadapter medfølger ikke.

Farve: Hvid/grå
Forbindelse: Bluetooth
Måle: 320x320x83 mm
Vægt: 1,1 kg
Materiale: ABS
Model: PF001

[OUTOFSTOCK]

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Lignende produkter

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng